Drept civil si litigiiExperienta noastra in fata instantelor de judecata a fost dobandita prin asistarea si reprezentarea atat a paratilor cat si a reclamantilor in litigii complexe civile, comerciale si in contencios administrativ.

Incercam de la bun inceput sa evaluam riscurile, costurile si beneficiile potentiale rezultate din aducerea unui conflict in fata instantelor de judecata si oferim consultanta necesara pentru a sprijini clientii in luarea celei mai bune si informate decizii.

Oferim reprezentare in instanta in cauze deosebit de diverse, pornind de la vanzari de bunuri, prestari de servicii, dispute si litigii pe marginea unor contracte comerciale sau civile, neintelegeri si conflicte intre actionari sau asociati, litigii in legatura cu tranzactii imobiliare, dreptul muncii, reprezentare in procedura de reorganizare judiciara si faliment atat pentru creditori cat si pentru debitori, conflicte in legatura cu operatiuni de plata si garantie efectuate prin cecuri, cambii, bilete la ordin, acreditive documentare, incasso, etc. cat si in alte conflicte civile, comerciale sau administrative.

In acest sens instrumentam in cele mai bune conditii atat litigiile implicand numai doua parti cat si cele cu mai multe parti avand interese contrare, la toate nivelurile de jurisdictie din Romania.

Am reprezentat in fata instantelor de judecata atat persoane particulare in litigii civile cat si societati comerciale din domenii variate ale industriei. Serviciile oferite in acest domeniu se intind de la consultanta, indrumare si negocieri pana la reprezentare in litigii comerciale deosebit de complexe, redactarea de actiuni in justitie, intampinari, apeluri, recursuri, contestatii in anulare, efectuare proceduri de conciliere, contestatii la executare, intampinari, interogatorii, raspunsuri la interogatorii, note de sedinta, obiective ale exeprtizelor judiciare si obiectiuni la exepertizele judiciare precum si alte acte juridice cum ar fi procuri generale si procuri speciale, notificari, etc.

De asemenea oferim servicii de reprezentare in domeniul conflictelor de munca, inclusiv pretentii referitoare la concedieri sau dispute cu privire la contractele individuale de munca.

Oferim clientilor consultanta necesara in evaluarea sanselor de succes cat si toate celelalte posibilitati de solutionare amiabila a conflictului. In cazul in care decizia este luata si se actioneaza in instanta, pregatirea pentru judecata este organizata de o echipa potrivita complexitatii si gradului de dificultate al dosarului asa incat se obtin eficientizare ridicata si costuri reduse.

Daca este necesar, vom apela la opiniile si ajutorul unor experti in domeniile in care speta concreta va ridica probleme deosebite.

Pe toata durata judecatii ne straduim sa ne tinem clientii informati la fiecare pas pe care il facem. Desi recunoastem asteptarile clientilor in speranta apararii cu duritate a intereselor acestora, gasim de cuviinta sa ne adaptam strategiile astfel incat sa obtinem echilibrul necesar intre forta si prudenta.

Atunci cand interesele clientilor o cer suntem gata sa pregatim o tranzactie sau un compromis, straduindu-ne sa alegem cea mai eficienta si economica strategie.

Share Button