8:00 - 18:00

Program de lucru : Luni - Vineri

0722.819.777

Suna pentru o evaluare gratuita

Facebook

LinkedIn

en_GBro_RO

Drept Penal

Motivati de cele mai inalte standarde de profesionalism, pasiune pentru justitie si orientati spre succes, avocatii nostri lucreaza pentru a obtine rezultate pentru clienti in toate ariile de activitate ale acestora. Avocatii nostri penalisti sunt disponibili sa raspunda urgentelor.

Am lucrat la dosare referitoare la violente, infractiuni economice, furturi, spargeri, talharii, violenta domestica, conducere sub influenta alcoolului, violuri, prostitutie.

Echipa noastra poseda cunostintele legale , experienta proceselor si dedicatia profesionala de care au nevoie clientii nostri pentru a contesta infractiunile de care sunt acuzati.

Suntem decisi sa luptam pentru a inlatura acuzatiile ce le sunt aduse clientilor si pentru a obtine succese in instantele romanesti.

shasgtagag
a

Asiguram clientilor nostri asistenta juridica si reprezentare in:

  • faza de urmarire penala (politie, parchet, comisii de disciplina);
  • in faza judecatii (fond, apel si recurs);
  • in faza cailor extraordinare de atac (contestatii in anulare, revizuire);
  • lichidare administrativa (din oficiu, numiri prin registrul comertului) pentru societati dizolvate din oficiu;
  • in faza executarii pedepselor penale (contestatii la executare, intreruperea si amanarea executarii pedepeselor);
  • reabilitarea judecatoreasca si de drept.
  • Consultatii juridice in materie penala pentru persoane fizice si juridice cu privire la infractiunile prevazute in Codul penal si in legile speciale.

Invinuitul sau inculpatul are dreptul sa fie asistat de aparator in tot cursul urmaririi penale si al judecatii, iar organele judiciare sunt obligate sa-i aduca la cunostinta acest drept.

Asistenta juridica in cadrul procesului penal este asigurata de persoane calificate, care isi desfasoara activitatea in baza Legii nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat.

Avocatul are dreptul sa reprezinte persoanele fizice si juridice in temeiul unui contract de asistenta juridica incheiat in forma scrisa de avocat si clientul sau mandatarul acestuia.

Aveți nevoie de ajutor cu orice fel de probleme juridice? Contactați-ne acum.