8:00 - 18:00

Program de lucru : Luni - Vineri

0722.819.777

Suna pentru o evaluare gratuita

Facebook

LinkedIn

en_GBro_RO

Dreptul Familiei

Casa de Avocatura Burlacu > Dreptul Familiei

Oferim servicii de consultanta, legate de dreptul familiei ,opinii legale in orice domeniu si mediere persoanelor juridice si persoanelor fizice, asistarea si reprezentare in fata instantelor judiciare precum si a tuturor institutiilor de stat si particulare in vederea apararii intereselor clientilor nostri.

Suntem mandri ca am asistat si luptat pentru sute de barbati si femei pe toata durata procesului lor de divort. De-a lungul anilor am avut de a face cu o mare complexitate de litigii privind dreptul familiei.

dreptul-familiei
a

Solutionarea aspectelor juridice in relatiile de familie

  • divort;
  • custodii;
  • negocieri
  • partaje intre soti;
  • pensii de intretinere
  • programe de vizitare minori.

Invinuitul sau inculpatul are dreptul sa fie asistat de aparator in tot cursul urmaririi penale si al judecatii, iar organele judiciare sunt obligate sa-i aduca la cunostinta acest drept.

Asistenta juridica in cadrul procesului penal este asigurata de persoane calificate, care isi desfasoara activitatea in baza Legii nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat.

Avocatul are dreptul sa reprezinte persoanele fizice si juridice in temeiul unui contract de asistenta juridica incheiat in forma scrisa de avocat si clientul sau mandatarul acestuia.

Aveți nevoie de ajutor cu orice fel de probleme juridice? Contactați-ne acum.