8:00 - 18:00

Program de lucru : Luni - Vineri

0722.819.777

Suna pentru o evaluare gratuita

Facebook

LinkedIn

en_GBro_RO

Litigii

Am reprezentat in fata instantelor de judecata atat persoane particulare in litigii civile cat si societati comerciale din domenii variate ale industriei. Serviciile oferite in acest domeniu se intind de la consultanta, indrumare si negocieri pana la reprezentare in litigii comerciale deosebit de complexe, redactarea de actiuni in justitie, intampinari, apeluri, recursuri, contestatii in anulare, efectuare proceduri de conciliere, contestatii la executare, intampinari, interogatorii, raspunsuri la interogatorii, note de sedinta, obiective ale exeprtizelor judiciare si obiectiuni la exepertizele judiciare precum si alte acte juridice cum ar fi procuri generale si procuri speciale, notificari, etc.

De asemenea oferim servicii de reprezentare in domeniul conflictelor de munca, inclusiv pretentii referitoare la concedieri sau dispute cu privire la contractele individuale de munca.

Oferim clientilor consultanta necesara in evaluarea sanselor de succes cat si toate celelalte posibilitati de solutionare amiabila a conflictului. In cazul in care decizia este luata si se actioneaza in instanta, pregatirea pentru judecata este organizata de o echipa potrivita complexitatii si gradului de dificultate al dosarului asa incat se obtin eficientizare ridicata si costuri reduse.

Daca este necesar, vom apela la opiniile si ajutorul unor experti in domeniile in care speta concreta va ridica probleme deosebite.

Pe toata durata judecatii ne straduim sa ne tinem clientii informati la fiecare pas pe care il facem. Desi recunoastem asteptarile clientilor in speranta apararii cu duritate a intereselor acestora, gasim de cuviinta sa ne adaptam strategiile astfel incat sa obtinem echilibrul necesar intre forta si prudenta.

Atunci cand interesele clientilor o cer suntem gata sa pregatim o tranzactie sau un compromis, straduindu-ne sa alegem cea mai eficienta si economica strategie.

Aveți nevoie de ajutor cu orice fel de probleme juridice? Contactați-ne acum.