8:00 - 18:00

Program de lucru : Luni - Vineri

0722.819.777

Suna pentru o evaluare gratuita

Facebook

LinkedIn

en_GBro_RO

Infiintari Firme

Casa de Avocatura Burlacu > Infiintari Firme

Casa de Avocatura BURLACU va ajuta sa scapati de deplasarile la toate institutiile de profil pentru a va elibera actele necesare venind in intampinarea dumneavoastra cu servicii de infiintare firma, modificari si mentinuni la Registrul Comertului, fara batai de cap si la costuri minime.

Ne ocupam de toti pasii necesari infiintarii firmei dumneavoastra intr-un interval de timp cat mai scurt si cu tot profesionalismul necesar acestei actiuni. Practic, la sfarsit vei avea propria firma la cheie si informatiile necesare pentru buna functionare si administrare a acesteia.

Localizat central in Bucuresti, cabinetul nostru de avocatura este foarte accesibil si usor de gasit, fiind localizat in aproprierea marilor institutii juridice, financiare si comerciale ale Bucurestiului.

Stim ca pentru multi dintre dumneavoastra, gestionarea juridica a unei societati comerciale poate fi o necunoscuta totala sau foarte dificila chiar si pentru cei cu experienta, asa ca, relatia noastra cu dumneavoastra nu se incheie imediat dupa infiintarea firmei, ci va stam la dispozitie oricand cu servicii de consultanta juridica si informatii pentru transformarea afacerii dumneavoastra intr-una de succes.

Aveți nevoie de ajutor cu orice fel de probleme juridice? Contactați-ne acum.